Painting that makes
you proud.

Affordable craftsmanship in the Netherlands.

Beter & sneller

By letting everyone do what he or she is good at, we ensure an optimal working atmosphere and work speed. This results in faster and better paintwork.

Proud of the result

The most important thing for us is that we, and the customer, are proud of the work we deliver.

Clarity from beginning to end

  • Clear step-by-step plan
  • Reachable 24/7
  • - Understandable quotes

Schildersbedrijf in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een schildersbedrijf uit Leimuiden, in de provincie Zuid-Holland? SpiffyWorks voorziet elk huis en bedrijfspand van unieke aandachtspunten. Door een helder stappenplan te volgen, zorgt ons schildersbedrijf dat je tot in Oud-Zuid Amsterdam wordt voorzien van het optimale resultaat. Dus wordt er een schilder gezocht in de wijk Buitenveldert in Amsterdam? Dan zorgen onze schilders uit Zuid-Holland voor schilderwerk waar je trots op kunt zijn.

I AM College

Bij het I AM College waren ze op zoek naar een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en opknappen van zeer grove muren. Tijdens dit project liepen onze schilders dan ook tegen verschillende moeilijkheden aan. Zelfs de grofste muren worden weer mooi met behulp van ons 7-stappenplan, waarover je hieronder meer kunt lezen. Ze hebben voor deze klus niet voor niks gezocht naar de juiste schilder.

We zijn erg blij met het resultaat dat we voor het I AM College hebben bereikt.

I AM College

I AM College At the I AM College, they were looking for someone specialised in sanding rough walls.

As with many buildings, there were various difficulties. But I solved them simply by doing this and that and that.

I am very happy to have been able to work for the I AM College.

Ben je benieuwd naar
onze werkwijze?

Wat is de werkwijze van ons schildersbedrijf? In ons stappenplan leggen wij stap voor stap uit hoe wij van begin tot einde te werk gaan. Natuurlijk is elk project uniek, maar door deze zeven stappen toe te passen bereiken onze schilders telkens het beste resultaat voor jou. Wij worden hierom ook geregeld ingeschakeld als er een ervaren schilder gezocht wordt.

Step 1

Observation:

What is needed and how do we achieve the desired result?

Step 2

Pre-treat the surface:

Pre-treat the surface: remove loose paint parts, wash and degrease.

Step 3

Surface repair:

Surface repair: by first removing all the decay, we make sure that the decay cannot develop further. Then we prim it and fill it up so that it looks the way it should. (only if necessary).

Step 4

Sanding + base coat:

Sanding all the surface to be painted.

Step 5

Pre-paint:

Apply the primer.

Step 6

Finishing touch:

Lightly sand the surface again. 

Apply the final coat of lacquer for the finishing touch.

Step 7

Finishing:

Thorough cleaning to remove all dust.

Wie zit er achter ons schildersbedrijf?

Read here who we are, what makes us different and why you should choose us.

Wie zijn wij?

SpiffyWorks is een schildersbedrijf gevestigd in Leimuiden dat actief is door heel Nederland en met name in Zuid-Holland en Noord-Holland. Wij verzorgen kwalitatief hoogwaardig schilderwerk voor particulieren en voor bedrijven. Ons schildersbedrijf werkt met schilders die een passie hebben voor hun werk en die steeds opnieuw kwaliteit leveren. Zeker als je al langere tijd gezocht hebt naar een ervaren schilder die het werk voor je kan uitvoeren, zit je bij ons goed.

Waar staan we voor?

Met het werk van ons schildersbedrijf willen wij onze klanten graag trots maken op hun huis of bedrijfspand. Het is één van de meest waardevolle bezittingen die iemand in zijn leven kan hebben! Om zeker te weten dat niets dat trotse gevoel in de weg staat, is het belangrijk dat je huis of bedrijfspand er spiffy uitziet, van binnen en van buiten. Door middel van perfect schilderwerk van onze schilders en een zorgeloze klantervaring bereiken we dit. We zorgen ervoor dat je geen spijt krijgt van het inschakelen van ons schildersbedrijf.

What people say about us:

Loading....

Kom erachter wat wij
what we can do for you?

Word er gezocht naar een ervaren schilder met een schildersbedrijf in Zuid-Holland? Heb je interesse in het binnenschilderwerk dat onze schilders uitvoeren of heb je vragen over de mogelijkheden? Wij staan je graag te woord. Bel ons, vul het onderstaande contactformulier in of stuur een e-mail om vrijblijvend een overzichtelijke offerte aan te vragen!

en_USEnglish

Kom in contact!

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we komen spoedig bij je terug.