Painting that makes
you proud.

Affordable craftsmanship in the Netherlands.

Beter & sneller

By letting everyone do what he or she is good at, we ensure an optimal working atmosphere and work speed. This results in faster and better paintwork.

Proud of the result

The most important thing for us is that we, and the customer, are proud of the work we deliver.

Clarity from beginning to end

  • Clear step-by-step plan
  • Reachable 24/7
  • - Understandable quotes

Curious about the
projecten van ons schildersbedrijf uit Leimuiden?

Ben jij op zoek naar een schildersbedrijf in de omgeving van Leimuiden, in de provincie Zuid-Holland? Elk huis of bedrijfspand is uniek met zijn eigen aandachtspunten. Door een helder stappenplan te volgen, zorgt ons schildersbedrijf uit Leimuiden in Zuid-Holland voor een optimaal resultaat waar je trots op kunt zijn.

I AM College

Bij het I AM College waren ze op zoek naar een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en opknappen van zeer grove muren. Tijdens dit project liepen we dan ook tegen verschillende moeilijkheden aan. Zelfs de grofste muren worden weer mooi met behulp van ons 7-stappenplan, waarover je hieronder meer kunt lezen.

We zijn erg blij met het resultaat dat we voor het I AM College hebben bereikt.

I AM College

I AM College At the I AM College, they were looking for someone specialised in sanding rough walls.

As with many buildings, there were various difficulties. But I solved them simply by doing this and that and that.

I am very happy to have been able to work for the I AM College.

What is the
onze werkwijze?

Wat is de werkwijze van ons schildersbedrijf uit Leimuiden in Zuid-Holland? In ons stappenplan leggen wij stap voor stap uit hoe wij van begin tot einde te werk gaan. Natuurlijk is elk project uniek, maar door deze zeven stappen toe te passen bereiken wij telkens het beste resultaat voor jou.

Step 1

Observation:

What is needed and how do we achieve the desired result?

Step 2

Pre-treat the surface:

Pre-treat the surface: remove loose paint parts, wash and degrease.

Step 3

Surface repair:

Surface repair: by first removing all the decay, we make sure that the decay cannot develop further. Then we prim it and fill it up so that it looks the way it should. (only if necessary).

Step 4

Sanding + base coat:

Sanding all the surface to be painted.

Step 5

Pre-paint:

Apply the primer.

Step 6

Finishing touch:

Lightly sand the surface again. 

Apply the final coat of lacquer for the finishing touch.

Step 7

Finishing:

Thorough cleaning to remove all dust.

Who is
SpiffyWorks?

Read here who we are, what makes us different and why you should choose us.

Who we are:

SpiffyWorks is een schildersbedrijf gevestigd in Leimuiden dat actief is door heel Nederland en met name in Zuid-Holland. Wij verzorgen kwalitatief hoogwaardig schilderwerk voor particulieren en voor bedrijven. Ons schildersbedrijf werkt met mensen die een passie hebben voor schilderwerk en die steeds opnieuw kwaliteit leveren.

What we stand for:

Met het werk van ons schildersbedrijf uit Leimuiden willen wij onze klanten in Zuid-Holland en daarbuiten graag trots maken op hun huis of bedrijfspand. Het is één van de meest waardevolle bezittingen die iemand in zijn leven kan hebben! Om zeker te weten dat niets dat trotse gevoel in de weg staat, is het belangrijk dat je huis of bedrijfspand er spiffy uitziet, van binnen en van buiten. Door middel van perfect schilderwerk en een zorgeloze klantervaring bereiken we dit. We zorgen er graag voor dat klanten zich trots voelen op hun eigen huis of bedrijfspand.

What people say about us:

Loading....

Curious about
what we can do for you?

Ben jij op zoek naar een schildersbedrijf in de omgeving van Leimuiden in Zuid-Holland? Heb je interesse in onze hulp als binnenschilder of heb je vragen over de mogelijkheden om latex te laten spuiten? Bel ons, vul het onderstaande contactformulier in of stuur een e-mail om vrijblijvend een overzichtelijke offerte aan te vragen!