Schilderwerk Leiden

Heb je nog vragen? Vraag vrijblijvend een 

overzichtelijke offerte aan!

Wij staan klaar om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk af te leveren in de omgeving van Leiden en daarbuiten. Met liefde voor het schildersvak en oog voor detail geeft SpiffyWorks uit Leimuiden een nieuwe kleur aan jouw woning of bedrijfspand.

Hét schildersbedrijf voor al je schilderwerk in Leiden en omgeving

Of het nu gaat om de muren en het plafond van je slaapkamer of de wanden van je winkelpand: SpiffyWorks uit Leimuiden heeft de kennis en kunde in huis om je jouw schilderwerk in de omgeving van Leiden uit handen te nemen. Met behulp van ons heldere 7-stappenplan zorgen wij ervoor dat je snel van het resultaat geniet. Ook als je buiten Leiden woont, kun je voor al je schilderwerk bij ons terecht. Naast het traditionele schilderen met kwasten en rollers reken je ook op ons voor het verzorgen van latex spuitwerk.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Als je in de omgeving van Leiden woont en hulp nodig hebt met je schilderwerk – binnen of buiten , voor grote of kleine oppervlakken – dan gaan wij graag met je in gesprek. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 637453954. Ook kun je een e-mail sturen naar info@spiffyworks.nl om vrijblijvend een overzichtelijke offerte aan te vragen!

Contactformulier